Urmale is een Belgisch jong bedrijf dat de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel draagt. Om die kwaliteit te kunnen garanderen werkt Urmale enkel samen met vakkundige en betrouwbare leveranciers, die er alles aan doen om Urmales verwachtingen zo goed mogelijk in te vullen en dat in een zo kort mogelijke tijdspanne.

Alle grondstoffen ondergaan een grondige analyse alvorens ze worden aangekocht. Zo worden enkel gestandaardiseerde producten van hoogstaande kwaliteit geselecteerd.

Al onze supplementen bevatten –tenzij uitdrukkelijk anders vermeld–  extracten van premium kwaliteit. Hun werking is 3 tot 20 keer sterker dan gewone plantenpoeders.  Onze gelules bevatten dan weer vegecaps (plantaardige oorsprong) en dus geen gelatinecapsules (dierlijke oorsprong). Ook onze vloeibare producten zijn van excelente kwaliteit. De alcohol die gebruikt wordt in onze samenstellingen is ethylalcohol van agrarische oorsprong. Alle moedertincturen die samengesteld worden bestaan op hun beurt uit extracten in plaats van poeders.

Het gehele proces gaat hand in hand met vernieuwing. Urmales researchteam is voortdurend bezig met de zoektocht naar nieuwe producten, nieuwe ingrediënten en nieuwe voedingssupplementen om aan de vraag van de klant te voldoen.

Uiteraard wordt er vanzelfsprekend ook zeer veel aandacht besteed aan het productieproces. Urmale beschikt over het ISO 9001:2015-certificaat dat aan onze klant een bevestiging biedt van hoogstaande kwaliteit. Al onze producten werden geregistreerd en kregen een notificatienummer van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

Onze missie is kwalitatief hoogstaande producten op de markt brengen aan democratische prijzen.