NICE TE MEET YOU!

Ik ben Peggy-Marie Bracke

Mijn natuurlijke moeder heeft me afgestaan ter adoptie bij mijn geboorte.

Tijdens mijn kindertijd en in mijn jeugd kwam ik veel uitdagingen tegen omdat het gezin waarin ik opgegroeide niet de veilige thuishaven was die ik nodig had. Na het overlijden van mijn adoptievader (ik was toen 9 jaar), viel mijn adoptiemoeder in een depressie en “functioneerde” zij op automatische piloot.

Buiten de rugzak van de adoptie, wilde ik ook “begrijpen” wat er met haar aan de hand was en dook ik als 12-jarige in de bibliotheek op zoek naar antwoorden. Deze drang naar kennis en benieuwd zijn, zat er dus reeds vroeg in.

Ik wilde zo graag helpen, alleen besefte ik toen nog niet dat je iemand pas kan helpen wanneer die dat zelf wil. Er zat dus al een mini-therapeut in mij.

Later volgden er nog verschillende traumatische gebeurtenissen elkaar op die resulteerden in een depressie, gevolg door een burn-out. Dit was mijn persoonlijke kantelpunt en van toen af, ben ik aan de slag gegaan om mezelf ten volle te ontplooien via vernieuwde methodes die in België niet mainstream zijn.

Gaandeweg heb ik diverse opleidingen gevolgd in binnen-en buitenland om de allernieuwste technieken aan te leren en kennis op te doen rond mens, lichaam, spirit en geest.

Sinds 2004  (ik werkte toen in de Belgische fashion-scene) coachte ik reeds jonge ontwerpers om hun collecties toegankelijk en verkoopbaar te maken zonder dat ze hun identiteit verloren.

Omdat deze nieuwe kennis zo waardevol is, besliste ik in 2020 om voltijds coach te worden en me te richten op volledige persoonlijke groei.

MIJN OPLEIDINGEN EN EXPERTISE

De sleutel tot jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 • Matt Hudson The Screen en EMI

 • Matt Hudson The Map

 • Matt Hudson Saying the unseen

 • Matt Hudson Doing the unseen

 • Matt Hudson Level 1

 • Matt Hudson Level 2

 • Emmtech

 • Emmett Level 1

 • Emmett Level 2

 • Emmett Level 3

 • Emmett Level 4

 • Emmett Level 5

 • Emmett Level 6

 • Psych K Level 1

 • Psyck K Level 2

 • Psych K Advanced Integration

 • Psych K Divine Integration Retreat

 • Access Consciousness Access Bars

 • Body process for the immune system MTVSS

 • Access Consciousness Correcting Vision

 • Access Consciousness Lymph Nodes

 • Joe Dispenza Progressive and Advanced Retreat

 • Donna Eden Energy Healing

 • Matt Hudson Family Rules

 • Roy Martina Deep-Dive-into-Timeless-Healing workshop

Waar word ik blij van …

Ik hou van het leven. Met volle goesting (ik hou van dit sappige woord) sta ik elke dag op.
Na een meditatie en mijn must-have kopje koffie, maak ik alle dagen een lange wandeling onder de bomen met mijn Dalmatier. Door weer en wind. Winter en zomer.
Ik hou van de natuur en de stilte. Het fluiten van de vogels en de seizoenen.
Het maakt mijn hoofd leeg en geeft me energie.

Ik hou van mijn pleegzoon die in het weekend bij mij op positieven komt.

Cultuur (design, kunst, muziek) vibreert mijn cellen en maakt me gelukkig.

Als ik ’s avonds de dag mag afsluiten met een lekker bereide maaltijd en goed gezelschap, dan ga ik met een tevreden en dankbaar hart naar bed.

Afhankelijk van het moment paste Peggy-Marie de methode toe die volgens haar het beste resultaat zou hebben en het beste zou inwerken, dit met behulp van praktische oefeningen om zo doelgericht de knelpunten en de blokkades aan te pakken. Op die manier ben ik als persoon en als zelfstandige gegroeid en sta ik steviger gegrond. Mijn mindset is helder en ik ga op mijn doelen af en bereik deze.

Bart Laforce, Architect

‘Je kan je tijd maar aan één ding besteden,
dus zorg dat je deze aan iets waardevol besteedt.
Iets zoals je persoonlijke ontwikkeling’

– Peggy-Marie Bracke –